Gönüllü TBM Uygulayıcılarımızı arıyoruz!


tbm_egitim_haber.jpg


Türkiye’nin önde gelen firmalarıyla birlikte İstanbul’da gerçekleştireceğimiz "İş Yaşamını İyileştirme Programı"nda yer almak isteyen siz değerli öğretmenlerimizin katkılarını bekliyoruz.

Yeşilay, başta çocuklar ve gençler olmak üzere toplumun tüm kesimleri ile etkin bir iletişim sürdürürken, iş yaşamında çalışanları bir ekonomik girdiden ziyade önce insan olarak görmenin gerekliliğini savunmaktadır. Bu durumdan yola çıkarak 2015 yılında hayata geçirilen İşimiz Gücümüz, İşyerimiz Geleceğimiz Projesi ile insan odaklı sağlıklı çalışma yaklaşımının işyerlerinde hayata geçirilmesiyle çalışanlarda bağımlılığa neden olan birçok etkenin ortadan kaldırılması ve dolayısıyla sağlıklı ve mutlu işyerleri oluşturulması amaçlanmaktadır. Bu kapsamda firmalar stres yönetimi, fiziki şartların iyileştirilmesi, sağlıklı yaşama dair ek imkânlar ve daha birçok alanda iyileştirmeler sağlayacaktır.

Eğitim faaliyetleri vasıtasıyla binlerce çalışana dokunarak, bağımlı olmamanın ve sağlıklı yaşamı iş kültürünün bir parçası haline gelmesinde aracı rolü görmesi açısından çok büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle projenin en önemli aşamalarından biri olan eğitim faaliyetleri amacımızı gerçekleştirmede kritik faaliyetlerden biridir.  Eğitim faaliyetleri her yıl düzenli olarak gerçekleştirilecek olan İŞGEP projesinin temel faaliyetleri arasında yer almasıyla eğitmenlerimize ülkemizin önde gelen firmalarına eğitim verme ve ağ kurma fırsatı ile ve toplumun her katmanından kişilere ulaşmada aracı rolü üstlenecektir. 

Siz değerli öğretmenlerimizin Türkiye'nin en prestijli projelerinden biri olacak olan İŞGEP'te yer almanız hem toplumun farkındalık düzeyinin artırılmasında bir sosyal sorumluluk üstlenmenize hem de kişisel ağınızı genişletmenize destek olacaktır.  

Proje kapsamında sağlıklı ve mutlu işyeri modelini uygulamaya başlamış Türkiye'nin önde gelen firmalarının 50 ila 100'er kişiden oluşan, çalışan gruplarına yönelik önceden belirlenen program çerçevesinde tütün ve sağlıklı yaşam eğitimleri verilecektir. Bu iki alanda eğitim vermek üzere gönüllü eğitmenlerin desteğine ihtiyaç duyulmaktadır. Türkiye iş dünyasında bir ilk olan bu projede yer almak isteyen siz değerli öğretmenlerimizin iletisim@tbm.org.tr  üzerinden bizimle iletişime geçmesini rica ederiz.


  Yayın Tarihi 24.10.2016


YETİŞKİN Anaokulu İLKOKUL ORTAOKUL LİSE EBEVEYN UYGULAYICI
>
Yükleniyor